Luk vinduet

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Eller ring på 72 600 400
man - søn 8:00-20:00

Lad en boligadvokat gennemgå din købsaftale

Få de juridiske detaljer frem i lyset

Når man køber bolig i Danmark er det en rigtig god idé at alliere sig med en boligadvokat, der kan gennemgå købsaftalen og andre juridiske dokumenter. 

Der er mange faldgruber, man som køber skal være opmærksom på i forbindelse med
et boligkøb. De kan dog være svære at spotte som almindelig boligkøber, hvorfor det er yderst vigtigt, at man altid opsøger professionel hjælp i form af eksempelvis en boligadvokat.

Med Bomae får du...

Boligadvokat i København & Sjælland
Sikkerhed for, at alt bliver gennemgået
Vi sikrer, at alt bliver gennemgået, da vi har alle de lovpligtige ansvarsforsikringer
Juridisk gennemgang af din købsaftale
En kvalificeret og kompetent boligadvokat
Vi samarbejder med en af de dygtigste boligadvokater, når vi taler boligkøb. 
Komplet køberrådgivning hos Bomae er inkl. boligadvokat
Tryghed for, at alt det juridiske er på plads 
Boligkøb kan være utroligt stressende, da man skal tage stilling til alt fra indretning til økonomi og jura. 

Få afklaret alle forhindringer fra start

For eksempel kan din drømmebolig være omfattet af aftaler og bestemmelser, der kan begrænse din fremtidige brug og rettigheder til dit nye hjem. Disse ting kan en dygtig boligadvokat hurtigt få øje på ved en gennemgang af dokumenterne på dit nye hus. 

Hvis der er brug for mere end blot berigtigelse

En boligadvokat kan desuden også hjælpe med rådgivning i forhold til, hvordan du skal forholde dig, hvis der er aftaler eller bestemmelser, der kan begrænse din råderet.

Med køberrådgivning kan du fokuserer på det positive ved at købe bolig
Vores boligadvokat sikrer det juridiske i boligkøbet

Kun én rådgiver til hele processen

Bomae har valgt at samarbejde med et af Danmarks absolut mest anerkendte advokatkontorer og boligadvokater i form af Lund Elmer Sandager. Dermed har vi sikret, at vores kunder får kompetent juridisk rådgivning og en dygtig boligadvokat til at gennemse købsaftale og andre juridiske dokumenter. Alt rådgivning foregår dog via Bomae, så du kun har én kontakt.

Køberrådgivning til København og Sjælland

Ring 72 600 400 og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag. Så vurderer vi din drømmebolig ud fra en køberrådgivers perspektiv.
"
Jeg anbefaler dem til alle jeg snakker med!
...et par dage efter lå der en købsaftale som vi kastede os over. Der var oven i hatten også et rigtig fint prisnedslag! og det skal man bestemt ikke kimse af.
Se hvad vores kunder siger om Bomae på TrustpilotVores kunder elsker Bomae på TrustPilot

Hvilken boligadvokat skal man vælge?

Boligadvokaterne har i lang tid stået alene på købermarkedet. Som køber har man derfor valgt en boligadvokat, til at stå for berigtigelsen og gennemgangen af købsaftalen som sikkerhed for boligkøbet. Især i forbindelse med den nye ejendomsmæglerlov (Loven om fast ejendom) der trådte i kraft tilbage i 2015. Der stadfæstede, at kun én professionel rådgiver må rådgive den ene af parterne i forbindelse med en bolighandel.

En boligadvokat kommer dog typisk sent ind i forløbet og oftest efter du allerede har underskrevet købsaftalen. Hos Bomae dækker vores køberrådgivning længe før du underskriver købsaftalen, derfor er den boligadvokat som vi samarbejder med, allerede sat godt ind i sagen når han overtager sagen i den sidste fase af købet.

Det giver dig som køber en større tryghed og vished for, at du gør et godt køb længe før du har underskrevet købsaftalen. Når du vælger Bomae til at rådgive dig i boligkøbet, så sørger vi altså for følgende:

Alle dine fordele med Bomae

Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbsprocessen ét sted - du sparer både tid, penge og bekymringer

Køberrådgivning

Prioriterer om ønsker og behov
Gennemgang af  boliger
Hjælp til fremtidsperspektiver
Vurdering af prisniveauet af boligen
Forhandling med ejendomsmægler

Finansiel Rådgivning

Rådgivning om finansiering
Indhentning af tilbud fra egen bank
Indhentning af tilbud fra 3 andre banker
Rådgivning om valg af bank
Rådgivning om valg af realkreditlån

Juridisk Rådgivning

Gennemgang af købsaftale
Gennemgang af dokumenter
Skøde
Refusionsopgørelse
Godkendelsesskrivelse

Som set ovenfor er vores anbefaling derfor altid, at vælge køberrådgivning som dækker alle tre faser af boligkøbet og ikke kun den sidste afsluttende fase, hvor en boligadvokat typisk kommer ind i handlen.

Hvorfor bruge en boligadvokat?

Ejendomsmægleren kan ikke længere gøres ansvarlig, hvis der er fejl i de oplysninger du får i forbindelse med en bolighandel. Derfor er det altid en god idé, at bruge køberrådgiver hvor en boligadvokat indgå som en del af pakken.

Boligadvokaten er det sidste ben af et boligkøb og er med til at gøre handlen endelig og berigtige dit boligkøb ud fra den købsaftale som er lavet mellem sælger og køber. En boligadvokat læser alle dokumenter, servitutter og lokalplaner igennem for at sikrer, at der ikke er nogen ubehageligheder, der gør du ikke længere kan eller vil tiltræde handlen.

En dygtig boligadvokat går grundigt gennem købsaftalen og sikrer at den lever op til de krav og vilkår som er blevet aftalt med sælgers professionelle part, ejendomsmægleren. Når en boligadvokat gennemgår det juridiske dokument, købsaftalen, samt bilag, kan man hurtigt skabe et overblik over alle oplysningerne og de konsekvenser købsaftalen har når du tiltræder handlen endeligt.

Er der oplysninger der mangler, sørger man selvfølgelig for, at få indhentet de manglende oplysninger og bilag. Vores erfaring viser, at det typisk er her mange fejl og mangler skjuler sig.

Forbehold i købsaftalen

Et advokatforbehold bliver typisk skrevet ind i alle vores bolighandler, således at boligadvokaten kan gennemgå alle de juridiske dokumenter efter du har
skrevet under på købsaftalen. Advokatforbeholdet giver dig en mulighed for at annullerer handlen, uden at betale godtgørelse til sælger, hvis der dukker noget op, der gør du ikke længerer kan eller vil tiltræde handlen.

Derfor anbefaler vi altid vores boligkøbere at gøre brug af en boligadvokat og dermed også advokatforbeholdet. Det giver den nødvendige sikkerhed for, at dit boligkøb ikke gemmer på nogle skjulte ubehageligheder i de juridiske dokumenter.

Finansiering af boligkøbet, kan en boligadvokat klare det?

Nej, selvom mange boligadvokater påstår de kan og faktisk også rådgiver omkring finansiering af din kommende bolig. Så er det faktisk oftest ikke nogen særlig god idé og i visse tilfælde heller ikke lovligt.

For at kunne rådgive omkring finansiering og lånemulighederne, så skal man være godkendt af Finanstilsynet med tilladelse som Finansiel Rådgiver og boligkreditformidler. Tilladelsen bliver dog kun givet til egnet virksomheder som lever op til de krav som Finanstilsynet stiller, heriblandt uddannelse og erfarings niveau. Vores Finansielle Rådgiver sikrer at du får det billigste og bedste lån som passer til din økonomi og ønsker.

Total Køberrådgivning

Hos Bomae består vores team af erfarne rådgiver. Vi har erfarne købermæglere og finansielle rådgiver. Det betyder, at vi dækker dig hele vejen rundt, i dit boligkøb, som de eneste i Danmark.

Vores mangeårige erfaring indenfor alle faser af dit boligkøb, gør at vi kan give dig som boligkøber de bedst mulige forudsætninger for dit kommende boligkøb. Altså, du modtager en total køberrådgivning med Bomae.

Ægtepagt

Som kommende boligejer kan det være at du har brug for, at lave en ægtepagt. Det kan en boligadvokat selvfølgelig også klare. En ægtepagt, i forbindelse med et boligkøb, er typisk hvis den ene part har en formue som man ønsker er ude af formuefællesskabet. Det er også kaldt særeje.

Testamente

Uagtet om man er gift eller ej, så er et testamente med til, at sikre at efterladte kan forsætte samme livstil, blive boende i boligen og endnu vigtigere, forebygge splid i familien når en evt. arv eller bo skal gøres op. Det kan f.eks. også være, at man ønsker at arven gøres til særeje for ens børn.

Samejeoverenskomst

En boligadvokat anbefaler oftest, at ugifte boligkøbere får lavet en samejeoverenskomst, der bl.a. fastsætter hvad der sker hvis man har købt bolig sammen uden at være gift og går fra hinanden. Der er nemlig ingen lovregler der regulerer hvad der skal ske hvis samlivet ophører.

Vær sikker på at alt er i orden i din drømmebolig
Tryghed
Ingen handel - ingen regning
Betal kun det rimelige for din drømmebolig
Besparelse
Besparelse på op mod 250.000 kr.
En købermægler giver dig overblikket over boligkøbet
Overblik
Rådgivning af branchens dygtigste folk

Vil du høre mere om, køberrådgivning?

Du er velkommen til at kontakte mig!

Køberrådgiver - Christopher Wagner
Christopher Wagner, Køberrådgiver
Send mig en email

FÅ En GrATIS uvildig vurdering allerede i dag

Vi samler på glade kunder og vurderer selvfølgelig hvordan vi kan hjælpe dig, før vi går igang med en sag.
Bliv Ringet op

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du slår til i banken
Læs mere

boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere

Købermægler

Vi sikre dig den bedste pris på din nye bolig
Læs mere

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du før du slår til i banken
Læs mere

Boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

Tilladelse   fra finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere