Luk vinduet

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Eller ring på 72 600 400
man - søn 8:00-20:00

Boligadvokat i København

Skal du købe bolig i København, så sørg for at bruge en boligadvokat

Når man køber bolig i København er det en god idé, at få den rigtige køberrådgivning. En køberrådgiver kan hjælpe dig med at sikre, at handlen lever op til dine krav og ønsker.

Hos Bomae har vi samlet alle tre faser af boligkøbet, ét sted, og vores dygtige folk sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for en boligadvokat i København.

Med Bomae får du...

Købermægler ved Christopher Wagner
Sikkerhed for, at alt bliver gennemgået
Vi sikrer, at alt bliver gennemgået, da vi har alle de lovpligtige ansvarsforsikringer
En kvalificeret og kompetent boligadvokat
Vi har en af de dygtigste boligadvokater i København, når vi taler boligkøb. 
Tryghed for, at alt det juridiske er på plads 
Boligkøb kan være utroligt stressende, da man skal tage stilling til alt fra indretning til økonomi og jura. 

Undgå mareridt - lad os sikre din drømmebolig

Et boligkøb består af mange dokumenter og mange interessenter, derfor har du en unødig risiko hvis ikke du gør brug af den rigtige rådgivning. Ved at en bruge en boligadvokat i København, som også kender til lokalområdet, sikrer du dig mod ubehagelige overraskelser. En boligadvokat vil nemlig hurtigt spotte, hvis der er fejl og mangler i de juridiske papirer.

Bomae - mere end blot berigtigelse

Ved at bruge køberrådgivning hos Bomae, hjælper vi dig med at vurderer din kommende bolig helt fra start og afdækker derfor evt. problemer og udfordringer inden du skal tage en beslutning om du skal købe eller ej.

Med køberrådgivning kan du fokuserer på det positive ved at købe bolig
Boligadvokat i København

Kun én rådgiver til hele processen

En boligadvokat kan bidrage til, at detaljer i købsaftalen bliver tilpasset efter de aftaler som der er aftalt mellem vores købermægler og sælgers repræsentant, ejendomsmægleren. For dig som kunde betyder det rent praktisk ikke det store, da det er det er din købermægler, som sørger for at koordinere eventuelle ændringer eller tilføjelser til din købsaftale. Du har derfor stadig kun én kontakt, som du skal forholde dig til.

Boligadvokat i København

Ring 72 600 400 og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag. Så vurderer vi din drømmebolig ud fra en køberrådgivers perspektiv.
"
Jeg anbefaler dem til alle jeg snakker med!
...et par dage efter lå der en købsaftale som vi kastede os over. Der var oven i hatten også et rigtig fint prisnedslag! og det skal man bestemt ikke kimse af.
Se hvad vores kunder siger om Bomae på TrustpilotVores kunder elsker Bomae på TrustPilot

Hvorfor vælge en boligadvokat?

Det er velkendt, at der kan være rigtig mange faldgruber ved et boligkøb. Hvad de fleste ikke ved, er, at størstedelen af faldgruberne ligger i mangelfulde købsaftaler og juridiske dokumenter. Så medmindre man får en juridisk ekspert til at gennemgå sine papirer, risikerer man at ende med en bolig, som slet ikke lever op til de vilkår og krav, som man har forhandlet sig til under købsprocessen. 

Når du køber vores komplette køberrådgivningspakke, får du rådgivning, der dækker alle facetter af dit boligkøb: Lige fra vurdering af potentielle boliger til nærlæsning af købsaftalen samt alle aktiviteter i mellem. Du får både boligrådgivning og finansiel og juridisk rådgivning under ét tag, hvorved du sparer tid og penge.

Dertil får du en dedikeret boligrådgiver, som samtidig er den eneste kontaktperson, du skal forholde dig til. Når boligadvokaten i de senere faser af købet gennemgår dine papirer, er det din kontakt, som tager sig af koordineringen af det.

Skal man vælge en boligadvokat i København?

Nej, det er ikke et krav, men det kan i mange tilfælde være en god idé, da en dygtig advokat i nærområdet, har en anden lokal forståelse for boligmarkedet og hvad der rører sig.

Derfor anbefaler vi, at man vælger en advokat tæt på hvor du skal købe og helst én som er del af en total køberrådgivnings pakke, hvor du også får tilgang til en Købermægler og en Finansiel rådgiver. For langt de fleste er boligkøbet en af livets største økonomiske beslutninger, derfor er det vigtigt at være ordenligt repræsenteret i alle fasetter af boligkøbet. For mange er det også en fordel, at alle nødvendige rådgivere er samlet under et tag, eller at der ikke er langt til hjælp, som hvis man f.eks. skal have en boligadvokat indover sin sag. Boligkøb kan være en stressende proces, og derfor kan det være en stor hjælp blot at vide, at man hurtigt og nemt kan få besvaret de spørgsmål eller løst de problemer, som står i vejen for boligkøbets videre forløb.

LÆS MERE: Spar op mod 25.000 kr. om året ved at skifte bank

En boligadvokat følger altid handlen til dørs og hjælper dig med en gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter og juridiske forhold. Som regel kommer boligadvokaten dog først ind i billedet i de senere faser af købet og meget ofte efter, at man har skrevet under på købsaftalen. Sådan foregår det dog ikke hos os. Hos Bomae får du kvalificeret rådgivning under hele købsprocessen, så du altid har overblik over din situation

Det giver dig som køber en større tryghed og vished for, at du gør et godt køb længe før du har underskrevet købsaftalen. Når du vælger Bomae til at rådgive dig i boligkøbet, så sørger vi altså for følgende:

Alle dine fordele med Bomae

Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbsprocessen ét sted - du sparer både tid, penge og bekymringer

Køberrådgivning

Prioriterer om ønsker og behov
Gennemgang af  boliger
Hjælp til fremtidsperspektiver
Vurdering af prisniveauet af boligen
Forhandling med ejendomsmægler

Finansiel Rådgivning

Rådgivning om finansiering
Indhentning af tilbud fra egen bank
Indhentning af tilbud fra 3 andre banker
Rådgivning om valg af bank
Rådgivning om valg af realkreditlån

Juridisk Rådgivning

Gennemgang af købsaftale
Gennemgang af dokumenter
Skøde
Refusionsopgørelse
Godkendelsesskrivelse

Hvilket dokumenter går vi igennem?

Vores juridske samarbejdspartner går altid igennem alle dokumenter i forbindelse med købet.

Så tilstandsrapport, el-rapport, energimærkning, oplysninger om ejerforeningen og meget andet,  er noget af det som vores boligadvokater, købermægler og finansielle rådgiver går igennem i fællesskab og er dermed med til at danne et grundlag for den strategi der ligges inden vi går i dialog med ejendomsmægleren og banken.

Ud fra disse dokumenter og markedet i området, danner vi os et overblik over hvad prisen og hvilket vilkår du bør købe din kommende bolig på. Med andre ord, du får vished om, at alt er, som det skal være og at du køber til den rigtige pris og de rigtige vilkår.

Advokatforbehold - er det nødvendigt?

Et advokatforbehold kan være med til at frigøre dig fra handlen, uden omkostninger til sælger, hvis det viser sig at der er forhold i den afsluttende fase der gør at vi råder dig til ikke at gennemfører handlen.

Derfor skriver vi altid et advokatforbehold ind i vores køb, uagtet om vi ønsker at gøre brug af det eller ej.

Vi tager altid en fast pris for de opgaver vi løser, på den måde kender du til omkostningerne inden vi påbegynder samarbejdet. I langt de fleste tilfælde er vores omkostninger en del af handelsomkostningerne og vi sørger derfor at medfinansierer det i købet.

Vær sikker på at alt er i orden i din drømmebolig
Tryghed
Ingen handel - ingen regning
Betal kun det rimelige for din drømmebolig
Besparelse
Besparelse på op mod 250.000 kr.
En købermægler giver dig overblikket over boligkøbet
Overblik
Rådgivning af branchens dygtigste folk

Vil du høre mere om, køberrådgivning?

Du er velkommen til at kontakte mig!

Køberrådgiver - Christopher Wagner
Christopher Wagner, Køberrådgiver
Send mig en email

FÅ En GrATIS uvildig vurdering allerede i dag

Vi samler på glade kunder og vurderer selvfølgelig hvordan vi kan hjælpe dig, før vi går igang med en sag.
Bliv Ringet op

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du slår til i banken
Læs mere

boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere

Købermægler

Vi sikre dig den bedste pris på din nye bolig
Læs mere

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du før du slår til i banken
Læs mere

Boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

Tilladelse   fra finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere