Forestil dig dit drømmehus

Forestil dig dit drømmehus

Når du har styr på dit budget og beslutter dig for at starte din søgning på din kommende drømmebolig, så kan man gøre en stor del af forarbejdet inden man går igang med at lede. Så har du på forhånd defineret hvad du har brug for.

Lav en liste med ønsker og behov

Start din søgning med at lave en liste over alle dine ønsker og krav til din kommende bolig. Eksempler på spørgsmål du kan spørge dig selv kunne være:

- Vil du gerne bo i hus eller lejlighed
- Skal det være i et specifikt område
- Har du krav til kvadratmeter
- Hvor mange værelser har du brug for
- Skal du være tæt på skole/arbejde
- Skal det være nybyg
- Kan du selv reparer og vedligeholde

Prioriter dine ønsker

Når du har lavet en liste over alle dine ønsker til din bolig, så sørg for at prioriterer listen. På den måde er det nemmere for dig at se, om boligen lever op til dine krav.

Giv evt. hvert punkt point, så du kan vurderer om der noget du ikke kan leve med, eller er der noget du kan gå på kompromis med.

Begynd din søgning

Når du har lavet en liste og fået den prioriteret, er du klar til at begynde din søgning i markedet. Du har på forhånd defineret hvad du leder efter og hvilket krav du har. Det vil derfor gøre din søgning nemmere og du vil hurtigere kunne slå til når du har fundet det helt rigtige.

Pas på dine følelser

Når du begynder din søgning på dit kommende drømmehjem så er det nemt at lade sig forføre af et ekstra flot indrettet hjem og du kan risikerer at følelserne tager over når du skal tage en objektiv beslutning. Men husk, sælger tager typisk sine møbler med sig når de flytter. Så sørg for at kigge på rumfordelingen og mulighederne så det passer til dine fremtidsplaner.

Kontakt en køberrådgiver

Det kan på dette tidspunkt være en rigtig god ide at kontakte en uvildig køberrådgiver som kan kigge objektivt på dit kommende boligkøb. En rådgiver varetager udelukkende dine interesser og kan være med til at søge efter din kommende bolig.

Vil du have hjælp til at finde drømmeboligen?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op og gennemgår dine muligheder ganske uforpligtende.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00