Når du har underskrevet købsaftalen

Når du har underskrevet købsaftalen

Når din købsaftale er underskrevet af både køber og sælger, kan advokaten gå i gang med at berigtige og godkende handlen. Det er også nu, at du skal have din endelige finansiering på plads i banken.

Indhent endelig tilbud fra din bank

Start med at tag fat i din egen bank, som gav dig en forhåndsgodkendelse i starten af forløbet. De kan udefra din købsaftale give dig et endeligt tilbud på dit kommende lån. Boliglån – kreditforenings- og banklån – er komplekse og sammensat af mange parametre. Nogle af de punkter du skal være opmærksom på er:

- Bidragsatser
- Hvilken kurs lånet hjemtages til
- Rentesatser
- Oprettelses gebyrer


Husk at få flere tilbud

Selvom du føler en hvis loyalitet overfor din nuværende bank, så kan det altid betale sig at få flere tilbud fra forskellige banker. Din egen bank har kun mulighed for at rådgive dig i deres egne produkter og det er ikke nødvendigvis dem som passer bedst til din nuværende situation. Ved at indhente flere tilbud har du derved ro og overblik over din egen banks tilbud og om deres tilbud er for dyrt.

Og husk hvis du har gjort dit forarbejde tidligere i processen, så slipper du for at gøre det nu.


Et lån kan hurtigt blive dyrt

Køber du en ejerbolig til 4 mio. kr. vil du have et lån på 3,8 mio. kr., hvis du kun har 5% i udbetaling. Over lånets løbetid betaler du op mod 6,5 mio. kr. tilbage. Altså 2,7 mio. kr. i renter.

Der er derfor mange penge at spare ved at være grundig og indhente flere bud fra flere forskellige banker.


Finansiel rådgiver, ikke kun for de rige

Mange har en misforstået opfattelse, at en finansiel rådgiver kun er for de allerrigeste. Det er dog ikke sådan det forholder sig, snarer tværtimod. En finansiel rådgiver kan rådgive dig på tværs af samtlige bankers produkter og er uvildig. Derfor arbejder de udelukkende på at optimere og rådgive dig om den bedste løsning i din situation. En dygtig rådgiver vil typisk kunne spare dig mange gange deres eget honorar, samt give dig overblikket, trygheden og roen i et komplekst og svært marked.

Skal vi indhente flere tilbud fra bankerne?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op og gennemgår dine muligheder ganske uforpligtende.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00