Når du skal underskrive købsaftalen

Når du skal underskrive købsaftalen

Du har nu fået din købsaftale, efter du har afgivet dit bud på din kommende drømmebolig. Husk at købsaftalen er en juridisk aftale som indeholder alle de oplysninger som du er blevet enig med ejendomsmægleren, som sælger har ansat.

Hvad indeholder en købsaftale?

En købsaftale vil som minimum altid indeholde:

- Aftalte pris på boligen
- Overtagelsesdato
- Tidsfrister
- Udbetaling
- Hvem du bruger som rådgiver
- Hvilket forbehold du har indsat
- Valgte finansiering


Læs ALLE dokumenter igennem

Det er nu vigtigt at du undersøger, at du har modtaget alle dokumenter, bilag og relevant information inden du underskriver din købsaftale.


Få afklaret alle forhindringer fra start

Din drømmebolig kan være omfattet af aftaler og bestemmelser, der kan begrænse din fremtidige brug og rettigheder til dit nye hjem. Dette og meget mere vil være nogle af de ting som en dygtig boligadvokat hurtigt får øje på.


Få en rådgiver til at gennemgå aftalen med dig

På nuværende tidspunkt ville det være en god ide at få en professionel rådgiver til at gennemgå aftalen sammen med dig. En erfaren rådgiver vil stille sig kritisk til formuleringer, pris og eventuelle andre punkter som du ikke selv har tænkt over.

Det vil give dig ro og sikkerhed for at du ikke har overset vigtige elementer i aftalen.


Husk forbeholdne

Bank- og advokatforbehold er vigtige elementer i din købsaftale. Det er din forsikring, der giver dig mulighed for at genoverveje dit køb efter du har haft bankens og advokatens syn på sagen.

Banken og advokaten kan nemlig trække handlen tilbage, uden at du skal betale godtgørelse til sælger, såfremt de har indvendinger til handlen.

Det er derfor en ekstra sikring, ud over din fortrydelsesret, som typisk er på 5 dage efter køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Skal vi sørge for den juridiske gennemgang?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op og gennemgår dine muligheder ganske uforpligtende.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00