Beliggenhed eller drømmebolig? Hvorfor ikke begge dele.

 

Mange boligkøbere oplever ofte at de i jagten på drømmehuset, ofte må gå på kompromis – særligt bliver der ofte rykket ved husets placering. Men sådan behøves det ikke at være. I denne artikel forklarer vi, hvordan mange boligkøbere kan realisere drømmehuset uden at gå på kompromis med drømmebeliggenhed ved at renovere sig til den helt rette bolig


Danske boligkøbere oplever ofte, at jagten på drømmehuset på den perfekte beliggenhed for mange forbliver en drøm. Skal huset være i god stand med den ideelle planløsning og samtidig have den perfekte beliggenhed, stiger prisen hurtigt, og man må som boligkøber gå på kompromis et sted. Sådan behøver det dog ikke at være.

I mange tilfælde kan det rette løsning nemlig være at vægte drømmeplaceringen højest og købe et hus i lidt dårligere stand - hvis man som familie altså magter og har lyst til en periode med renovering.

Rådet kommer fra devisen om, at det eneste, man ikke kan renovere sig ud af, er en dårlig beliggenhed.

Håndværkertilbuddet kan ofte være en god investering

Har I mod på at leve i byggerod og interimistiske løsninger i nogle måneder eller kan I holde fast i jeres nuværende bolig, så kan renoveringsprojektet i mange tilfælde vise sig at være en god investering.

Lykken står den kække bi – og sådan er det også på boligmarkedet. Nogle af markedets største værdistigninger tilfalder de familier, som sætter det gamle hus i stand, bygger til eller øger herlighedsværdien på en bolig – særligt i Hovedstadsområdet.

Her hos Bomae lever vi af at hjælpe jeres boligdrøm i mål og er derfor ikke fans af kompromiser. Vi starter med at kigge på jeres vision af en drømmebolig og hjælper dig blandt andet med at afsøge markedet, går potentielle køb igennem med en byggesagkyndig, og hjælper dig med de finansielle overvejelser forbundet med huskøbet og den eventuelle renovering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00