Hvad koster Køberrådgivning?

Huskøb kan både være en spændende og skræmmende proces. For selv om en ny bolig kan betyde et nyt og friskt kapitel for dig og din familie, så er der stadigvæk mange penge - og ikke mindst mange drømme - på spil ved køb af en ny bolig. For at undgå faldgruber og få en god og tryg købsoplevelse kan du benytte dig af en uvildig køberrådgiver, som vil rådgive dig og varetage dine interesser under hele købsforløbet.


Mange kan måske blive fristet til at undlade at få professionel hjælp, fordi køberrådgivningsprisen bliver betragtet som en unødvendig ekstraudgift på boligkøbsposten. Men hvad de fleste ikke ved, er, at den uafhængige rådgiver kan hjælpe med at forhandle boligprisen gevaldigt ned. Køberrådgiverens honorar er derfor en lille pris at betale for at opnå kæmpe besparelser.

Hvad koster Køberrådgivning?

Prisen på køberrådgivning er svær at vurdere på forhånd, men som fingerpeg bør man regne med, at prisen starter fra 7.500 kr. Beløbet er vejledende og kan variere, alt efter hvor mange services man ønsker at tilkøbe under samarbejdet.

Nogle køberrådgivere arbejder slet ikke med et fast honorar men beregner deres salær på baggrund af det beløb, boligprisen bliver forhandlet ned med.

Hos Bomae har vi faste priser på vores ydelser. Dette er for at sikre, at du som køber kender til alle omkostninger, inden samarbejdet begynder. I mange tilfælde er vores omkostninger en del af bolighandelsomkostninger, og vi sørger naturligvis for, at det også bliver medfinansieret i købet.

Hvad får man med i prisen for Køberrådgivning?

Hos Bomae kan vi rådgive dig under hele købsfasen: Fra den indledende jagt på drømmeboligen til den endelige, juridiske gennemgang af købsaftalen. Men har du kun behov for køberrådgivning til dele af processen, tilbyder vi også ydelser hertil.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende gennemgang af din situation.

Tag en uforpligtende snak med os i dag

Marco Asbjerg | Køberrådgiver

Tag en uforpligtende snak med os i dag

Ingen boligkøb er ens. Derfor vurderer vi altid vores sager individuelt, før vi kommer med et tilbud. Ring til Marco Asbjerg på 72 600 400, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

Boligrådgivning til København og Sjælland

Vi har base i København men yder boligrådgivning på hele Sjælland. Vi har derfor et rigtig godt kendskab til både det københavnske og sjællandske boligmarked, og denne viden bruger vi naturligvis i vores arbejde på at skaffe vores kunder de bedste betingelser.