Luk vinduet

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Eller ring på 72 600 400
man - søn 8:00-20:00

Hvad skal man kigge efter, når man køber hus?

Et boligkøb er en omfattende proces, og der er mange ting du som boligkøber skal have styr på, hvis du vil undgå uventede regninger på mange tusinde kroner. Men hvad skal man være opmærksom på, når man køber hus?

Som huskøber kan det være en vanskelig opgave at få overblik over potentielle skjulte udgifter forbundet med drømmeboligen, og derfor kan det være en rigtig god idé at lade en professionel rådgiver gennemgå din boligsituation. Med det sagt er der en række forhold, du altid bør undersøge, inden du skriver under på købsaftalen. Disse kan du læse mere om nedenfor.

Med Bomae får du...

Købermægler ved Christopher Wagner
Vished for, at du betaler den rigtige pris
Vi vurderer boligen i forhold til udbudspris, liggetid, beliggenhed m.m.
Kontant besparelse ved køb af bolig
Vi forhandler prisen ned, så du kun betaler det du bør for din drømmebolig
En uvildig boligrådgiver på din side
Du får en professionel samarbejdspartner, der forhandler med ejendomsmægler på dine vegne

Er din bolig begrænset af lokalplaner?

Lokalplaner og/eller servitutter kan sætte en dæmper på glæden over at have fundet drømmeboligen, for de kan nemlig forhindre dig i at lave ændringer på din bolig. Kommunale lokalplaner og servitutter på din ejendom kan f.eks. afholde dig fra at bygge til eller inddrage kælderen til beboelse.

Du kan læse om Bomae i medierne:

Køberrådgivning med Bomae | Interview med Børsen
Finans har talt med Bomae
JP har talt med Bomae
Læs mere

Er der planer om separatkloakering?

Det danske kloaknet er overbelastede på grund af stigende mængder regn og et stigende befolkningstal, og for at aflaste problemet vil kommunerne landet over indføre separatkloakering. Har din kommune besluttet, at der skal installeres separatkloakering på din grund, er det dig, der skal betale for arbejdet, og det kan blive en meget dyr fornøjelse.

Er hele din bolig godkendt til beboelse?

En bolig med en første sal indrettet til beboelse er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at førstesalen er godkendt til beboelse. Det er kommunen, som godkender egnethed til beboelse, og derfor bør du henvende dig til din kommune for at finde ud af, om hele boligen er godkendt.

Er din grund forurenet?

Mere end 40.000 grunde er forurenet i Danmark, og det koster mange penge at rense en forurenet grund. Som udgangspunkt er du ikke tvunget til at betale for rensningen, medmindre du selv er skyld i forureningen. Forureningen kan dog medvirke til, at din grund falder i værdi og bliver svær at videresælge senere hen.

I hvilken tilstand er dit tag?

Du bør også finde ud af, i hvilken stand taget på din bolig er. Er det et gammelt tag, som snart skal skiftes, kan du regne med at skulle betale flere hundredtusinder for et nyt. Tilstandsrapporten beskriver tagets holdbarhed samt umiddelbare skader, men ikke alle problemer er synlige for det blotte øje, hvorfor du bør få taget tjekket af en professionel.

Hvad skal du betale for fjernvarme?

Overordnet set er fjernvarme billigt, men priserne kan svinge voldsomt selv inden for samme kommune. Du bør derfor undersøge priserne på det lokale fjernvarmeværk, samt om din kommune påbyder tilslutningspligt til et bestemt varmeværk.

Er din bolig sikret mod oversvømmelse?

Oversvømmelse er ikke kun en gene i sig selv men kan også føre til fugtskader på boligen, som i værste tilfælde kan skade husets konstruktion og materialer og forårsage skimmelsvamp. Er din bolig og grund konstrueret, så regnvand bliver ledt væk fra huset? Eller skal du have bygget foranstaltninger, så du undgår oversvømmelse og fugtskader?

Er der gamle brønde og kloakledninger på din grund?

Gamle brønde og kloakledninger har større risiko for revner, og går de i stykker, skal de graves op og udskiftes, hvilket vil gøre et ordentligt indhug i din pengepung. Brønde og kloakledninger bliver som oftest ikke synet i forbindelse med salg/køb, og derfor er det en god idé, at du selv sørger for, de bliver undersøgt.

Listen ovenfor er kun et udpluk af ting, du skal have styr på, inden du skriver under på købsaftalen. Vil du være helt sikker på, at der bliver taget hånd om alle potentielle problemer, så du ubekymret kan flytte ind i dit nye hjem, kan du med fordel benytte dig af vores uvildige køberrådgivning.

Bomae guider dig trygt gennem hele købsprocessen

Vi sørger for en tryg købsproces, og heriblandt gennemgår vi også din drømmebolig med dig, så du undgår ubehagelige overraskelser. Ring til os på 72 600 400 for en gratis og uforpligtende gennemgang af din situation.

Boligrådgivning til København og Sjælland

Vi har base i København men yder boligrådgivning på hele Sjælland. Vi har derfor et rigtig godt kendskab til både det københavnske og sjællandske boligmarked, og denne viden bruger vi naturligvis i vores arbejde på at skaffe vores kunder de bedste betingelser.

Ring 72 600 400 og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag. Så vurderer vi din drømmebolig ud fra en boligrådgivers perspektiv.

"
Jeg anbefaler dem til alle jeg snakker med!
...et par dage efter lå der en købsaftale som vi kastede os over. Der var oven i hatten også et rigtig fint prisnedslag! og det skal man bestemt ikke kimse af.
Se hvad vores kunder siger om Bomae på TrustpilotVores kunder elsker Bomae på TrustPilot
Vær sikker på at alt er i orden i din drømmebolig
Tryghed
Ingen handel - ingen regning
Betal kun det rimelige for din drømmebolig
Besparelse
Besparelse på op mod 250.000 kr.
En købermægler giver dig overblikket over boligkøbet
Overblik
Rådgivning af branchens dygtigste folk

Vil du høre mere om, boligrådgivning?

Du er velkommen til at kontakte mig!

Køberrådgiver - Christopher Wagner
Christopher Wagner, Køberrådgiver
Send mig en email

FÅ En GrATIS uvildig vurdering allerede i dag

Vi samler på glade kunder og vurderer selvfølgelig hvordan vi kan hjælpe dig, før vi går igang med en sag.
Bliv Ringet op

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du slår til i banken
Læs mere

boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere

Købermægler

Vi sikre dig den bedste pris på din nye bolig
Læs mere

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du før du slår til i banken
Læs mere

Boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

Tilladelse   fra finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere