Job | Finansiel Rådgiver

Job | Finansiel Rådgiver

Hos Bomae, har vi som de eneste i Danmark, samlet hele boligkøbet ét sted. Vi dækker hele processen når vores kunder ønsker at købe bolig.

For dig vil det betyde, at du skal være med til at rådgive kunderne omkring deres drømme, ønsker og behov. Konkret betyder det, at vi tilbyder boligrådgivning, hvor vi sammen med kunden belyser de vigtigste økonomiske aspekter i forhold til deres fremtidige boligkøb.

Om dit kommende job

Dine ansvarsområder bliver at:

  1. Afdække kunders finansieringsbehov i forbindelse med boligkøb
  2. Yde kvalificeret uafhængige helhedsrådgivning
  3. Sikre finansiering af boligkøbet i samarbejde med en bank

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en solid finansiel erfaring med rådgivning indenfor boligfinansiering. Vi lægger vægt på, at du har erfaring og interesse i at rådgive boligkøber. Det forventes, at du har en relevant finansiel uddannelse – f.eks. som finansøkonom, finansbachelor eller lignende.

Du skal brænde for kundekontakt og rådgivning. Derfor skal du have en naturlig interesse i dine kunders liv og deres behov. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe en tæt relation med den enkelte kunde

Som person

  1. tager du initiativ og skaber merværdi for kunden
  2. er du åben og imødekommende og god til at formidle
  3. har fokus på, at kunden er tilfreds - hver gang
  4. tackler du udfordringer og trives med at sætte høje mål
  5. er du I stand til at levere høj service og kvalitet, også når du har travlt

Det forventes selvfølgelig også at du har solid erfaring med IT og kan manøvrer og bruge gængse systemer.

Din nye arbejdsplads

Bomae er en dynamisk og ambitiøs rådgivningsvirksomhed hvor der ikke er langt til toppen. Du kommer til at være en del af en virksomhed som har stor fokus på et godt arbejdsmiljø og kompetenceudvikling. Vores erklæret mål er, at gøre op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene.


Bomae er en vækstvirkomhed, hvor vi vægter godt humør, højt ambitionsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, der får mere end forventet. Du vil arbejde med købestærke kunder i et friskt og uformelt arbejdsmiljø.

Send din ansøgning

Jovica Stanković | Finansiel Rådgiver og Partner

Send din ansøgning

Interesseret? Send en ansøgning med dit cv, eksamenspapirer og andet relevant materiale til [ kontakt@bomae.dk ] med Finansiel Rådgiver - Jobi emnefeltet.

Ansøgningsfrist: [ hurtigst muligt ] - vi holder løbende samtaler så send gerne din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt partner:
Jovica Stanković på tlf: 26 56 17 96.