Job | Købermægler

Job | Købermægler

Hos Bomae, har vi som de eneste i Danmark, samlet hele boligkøbet ét sted. Vi dækker hele processen når vores kunder ønsker at købe bolig.


For dig vil det betyde, at du skal være med til at rådgive kunderne omkring deres drømme, ønsker og behov. Konkret betyder det, at vi tilbyder boligrådgivning, hvor vi sammen med kunden belyser de vigtigste aspekter i forhold til deres fremtidige boligkøb.

Om dit kommende job

Dine ansvarsområder bliver at:

  1. Indentificerer kundernes behov
  2. Yde kvalificeret uafhængig rådgivning
  3. Opbygge varige relationer til boligejere

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en solid erfaring med rådgivning indenfor boligkøb. Vi lægger vægt på, at du har erfaring og interesse i at rådgive boligkøber. Vi ønsker at du har arbejdet min. 4 år med ejendomshandel og er uddannet ejendomsmægler.

Du skal brænde for kundekontakt og rådgivning. Derfor skal du have en naturlig interesse i dine kunders liv og deres behov. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe en tæt relation med den enkelte kunde

Som person

  1. har du salgserfaring fra branchen
  2. tager du initiativ og skaber merværdi for kunden
  3. er du åben og imødekommende og god til at formidle
  4. har fokus på, at kunden er tilfreds - hver gang
  5. tackler du udfordringer og trives med at sætte høje mål
  6. er du I stand til at levere høj service og kvalitet, også når du har travlt

Din nye arbejdsplads

Bomae er en dynamisk og ambitiøs rådgivningsvirksomhed hvor der ikke er langt til toppen. Du kommer til at være en del af en virksomhed som har stor fokus på et godt arbejdsmiljø og kompentenceudvikling. Vores erklæret mål er, at gøre op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene.


Bomae er en vækstvirkomhed, hvor vi vægter godt humør, højt ambitionsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, der får mere end forventet. Du vil arbejde med købestærke kunder i et friskt og uformelt arbejdsmiljø.

Send din ansøgning

Christopher Wagner | Købermægler og Partner

Send din ansøgning

Interesseret? Send en ansøgning med dit cv, eksamenspapirer og andet relevant materiale til [ kontakt@bomae.dk ] med Købermægler - Jobi emnefeltet.

Ansøgningsfrist: [ hurtigst muligt ] - vi holder løbende samtaler så send gerne din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt partner:
Christopher Wagner på tlf: 20 16 68 62.