Job | Studentermedhjælper

 

Hos Bomae, har vi som de eneste i Danmark, samlet hele boligkøbet ét sted. Vi dækker hele processen når vores kunder ønsker at købe bolig.

For dig vil det betyde at du bliver en del af et helt nyt koncept, som du via dine kommunikative evner skal bringe ud til danskerne.

Studentermedhjælper - >> Kommunikation og marketing

Vi søger en dedikeret studentermedhjælper til at hjælpe os med en masse kommunikative opgaver indenfor marketing og kommunikation.

Det vil derfor være en fordel at du studerer på en kommunikationsuddannelse eller har anden erfaring indenfor faget og at du i øvrigt har en naturlig nysgerrighed.

Arbejdsopgaverne varierer alt fra opdatering af facadeskiltning og udfærdigelse af diverse artikler, til SoMe opgaver. Andre spændende arbejdsopgaver kunne også være, at stå for kommunikationen på diverse messer samt andre kreative opgaver.

Hos os er der højt til loftet og gode ideer tages imod med kyshånd. Kort og godt får du muligheden for et varieret job med store armbevægelser, med fokus på direkte og kreativ kommunikation der skaber resultater.

Hvad jobbet bl.a. kan indebære:

  1. Kommunikationsopgaver
  2. Input til strategisk planlægning af kommende projekter
  3. SoMe opgaver
  4. Forbedring og opdatering af artikler på hjemmesiden

DATO//STED
Jobbet er med tiltrædelse hurtigst muligt - gerne december 2020.
Frederiksberg Allé 6A, 1820 Frederiksberg.


HVEM ER VI?

Vi er en innovativ og nytænkende virksomhed, der sætter vores kunder i første række. Tidligere har det været en norm at boligkøberne stod på egne ben, hvilket resulterede i mange utrygge og unfair bolighandler. Det ville vi ændre!

Vores koncept er derfor som ingen andres. Derfor skal vores kommunikation selvfølgelig også skille sig ud. Det er her vi mangler en som dig, der ved hjælp til kommunikative opgaver, skaber en kreativ og direkte kanal til vores kunder.

Skulle stillingen lyde som noget for dig, så send en motiveret ansøgning allerede i dag hvor du viser din kreative side.

Send din ansøgning

Tomas Maltha Krogh | Rådgiver og Partner

Send din ansøgning

Interesseret? [ Send en ansøgning til kontakt@Bomae.dk ]


Ansøgningsfrist: [ hurtigst muligt ] - vi holder løbende samtaler så send gerne din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt partner:
Tomas på tlf: +45 31 60 09 81.