Luk vinduet

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Eller ring på 72 600 400
man - søn 8:00-20:00
Bomae BLog >Købermægler når du skal købe bolig

Købermægler når du skal købe bolig

Hvorfor giver det mening med en købermægler?

Købermægler når du skal købe din drømmebolig

En ny tendens indenfor bolighandel, er at gøre brug af professionel køberrådgivning eller en købermægler til at stå for hele boligkøbet. Der er dog stor forskel på, hvilken rådgivning du får hos de forskellige købermægler.

Når du laver dit livs største investering – køb af bolig – har du tidligere selv skulle klare alt. Det er en forældet tankegang, som der gøres op med. Ligesom når du sælger boligen, får du hjælp af en ejendomsmægler. Derfor giver det også god mening at gøre brug af en købermægler når du skal ud og købe.

Hvilken rådgiver skal du bruge?

Netop fordi det er et nyt område og der er mange virksomheder der tilbyder denne ydelse, kan det være svært at gennemskue markedet. Vores gode råd når du skal vælge rådgiver, er i overordnet træk:

Vælg en uvildig rådgiver som ikke ejes af banker eller ejendomsmægler
Se efter anmeldelser fra f.eks. TrustPilot fra tidligere kunder
Find en rådgiver der kan dække hele processen af boligkøbet
Vælg rådgivere der har tilladelse fra Finanstilsynet, hvis de skal hjælpe med finansieringen
Brug helst en bolig advokat til godkendelse af handlen

Ved at vælge en uvildige køberrådgiver er du sikker på at få, et gennemlyst billede af markedet, og at alle muligheder er udtømt. Hvis du vælger en rådgiver fra banken, ejendomsmægleren eller realkreditinstituttet, så bliver du kun præsenteret for varer fra deres egen butik. Du kan dermed risikere at det er de varer som de tjener flest penge på og derfor er dyrest for dig.

Kan jeg ikke selv forhandle prisen på finansiering og boligen?

Jo, som udgangspunkt kan du godt selv stå for hele processen. Det kan dog være svært at lade følelserne blive derhjemme. Det forstår vi godt. Men det kan hurtigt gå galt, når du overlader dit livs største investering til dine følelser uden at tænke på, om det er den bedste aftale du opnår.

LINK: Bomae har talt med Børsen om hvordan boligkøbere gambler med deres økonomi

 Ligeledes vil du opleve større tryghed og overblik ved at gøre brug af en professionel rådgiver. En rådgiver giver dig en stemme i hele processen og varetager udelukkende dine interesser som køber. Du har derved kun et sted at henvende dig til og du kan nøjes med at få status af processen
fremfor at skulle styre og konstant følge op på processen.

Få flere tilbud fra bankerne

Dygtige finansielle rådgiver indhenter flere tilbud på finansiering

Når du skal købe bolig, står du i en unik situation overfor bankerne og vil potentielt gå hen og blive en god kunde for dem. Derfor kan det godt betale sig, at indhente flere tilbud fra forskellige banker.

F.eks. så forhandler vi pris og vilkår på dit fremtidige boliglån og realkreditlån med din egen og andre banker, så du får et solidt beslutningsgrundlag via overblik og forklaring på hvilke banker, som kan tilbyde det billigste boliglån.

Forbrugetrådet tænk vurderer at der kan være helt op til 25.000 kroner eller mere at spare om året, hvis man gør sig anstrengelser at undersøge markedet.

En case fra en kunde der har brugt den rigtige rådgivning

Martin kom til os da han skulle købe sin nye drømmebolig og hans udtalelse på TrustPilot fortæller i virkeligheden omfanget og vigtigheden af hvad god rådgivning kan gøre for dit boligkøb.

"Jeg startede min boligjagt med forventningen om at det kunne jeg sagtens klare alene. Jeg kunne dog hurtigt konstatere at jeg gang på gang, i min kontakt med ejendomsmæglere, at jeg følte mig som værende ude på dybt vand. Jeg tog kontakt til Bomae, mest for at høre hvad de kunne tilbyde mig, og blev hurtigt mødt af en energi og en hjælpsomhed, som jeg ikke har mødt før! Jeg følte mig med det sammen på lige fod i forhandlingen med sælger og hans mægler, jeg var sikker på at jeg ikke overså noget i det hav af papirarbejde som et huskøb er, og sidst men ikke mindst - så sparede jeg en masse penge ved at gå til Bomae! Jeg kan kun anbefale at bruge dem, om ikke andet, så tag kontakt til dem og hør hvad de kan tilbyde! Jeg ved i hvert fald at jeg vil gøre det næste gang jeg står i samme situation."

Anmeldelse af Bomae som købermæglerAnmeldelse af Bomae som købermægler

Husk, du kan også have brug for hjælp efter du er flyttet ind

Man håber selvfølgelig altid at man overtager drømmeboligen uden fejl og mangler. Det kan dog ske, at man først er flyttet ind og opdager skjulte fejl og mangler eller aftalte arbejder som ikke er udbedret.

Her er det rart at have en rådgiver, som allerede kender til din sag, der kan gå ind og give dig den nødvendige råd og vejledning. Mange gange kan den rigtige rådgivning spare dig en masse penge og bekymringer ved at få afsluttet sagen hurtigt og effektivt.

Boligkøbet er livets største investering
Tryghed
Privat og uvildig rådgivning
Bomae ændre måden du køber bolig
Besparelse
Besparelse på op mod 250.000 kr.
Vi omsætter den store mængde data så du får overblikket
Overblik
Rådgivning af branchens dygtigste folk

FÅ En GrATIS uvildig vurdering allerede i dag

Vi samler på glade kunder og vurderer selvfølgelig hvordan vi kan hjælpe dig, før vi går igang med en sag.
Bliv Ringet op

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du slår til i banken
Læs mere

KØBERMÆGLER

Vi sikre dig den bedste pris på din nye bolig
Læs mere

Bolig ADvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

Købermægler

Vi sikre dig den bedste pris på din nye bolig
Læs mere

Boligfinansiering

Opnå det bedste lån før du før du slår til i banken
Læs mere

Boligadvokat

Få de juridiske detaljer frem i lyset inden du køber
Læs mere

Tilladelse   fra finanstilsynet

Alt dette fra certificeret rådgiver med mange års erfaring
Læs mere