Køberrådgivning - Vi sikrer dig din nye bolig

 

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen.

 1. Vi sparer dig tid
 2. Spar tusindvis på dit boligkøb
 3. 4.8/5 Trustscore på Trustpilot
 4. En rådgiver der er 100% på din side
 5. Vi forhandler både pris og vilkår med banken
 6. Vores afslag er i gns. 30% bedre end markedet

Vi hjælper dig i hele købsprocessen

1. Finansiere drømmen

Vi indhenter finansieringstilbud, der passer til din økonomi og livssituation. Det sparer dig både tid og penge.

2. Finde bolig

Vi finder og vurderer relevante boliger, der matcher dine drømme og kriterier.

3. Forhandle aftalen

Vi er eksperter i at forhandle kontrakter og priser, så du får de bedst mulige vilkår.

4. Færdiggøre købet

Vi sørger for alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.

Tag en uforpligtende snak med os i dag

Nicklas Stensgaard Simonsen | Køberrådgiver

Tag en uforpligtende snak med os i dag

Ingen boligkøb er ens. Derfor vurderer vi altid vores sager individuelt, før vi kommer med et tilbud. Ring til Nicklas Simonsen på 72 600 400, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

.

Vi lader resultaterne tale for sig selv:


14,53%


er det højeste afslag vi har lavet til dato - vores gennemsnit er 30% bedre end markedet.

Alt til dit boligkøb samlet ét sted

Købermægler

Du har fundet drømmeboligen, men spørgsmål som "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. Hos Bomae hjælper vi dig med at finde svar på dine spørgsmål og giver dig rådgivning, der gør dig sikker og tryg. Vi vurderer prisniveauet af boligen og forhandler pris og vilkår med sælger.

Sådan sikrer vi, at du får de bedste betingelser og den bedste pris.

Boligfinansiering

Når du skal købe din drømmebolig, er det ikke kun forhandlingen med ejendomsmægleren, der er vigtig. Også finansieringen af boligen har en høj prioritet, så det rådgiver vi naturligvis også om. Det kan både være kompliceret og uoverskueligt at låne til en ny bolig, men vi tager os af forhandlingerne med forskellige banker.

Det har vi tilladelse til fra Finanstilsynet, så du er i trygge hænder.

Juridisk Rådgivning

Står du klar til at skulle underskrive en købsaftale på din nye bolig? Bomaes juridiske rådgiver gennemgår dokumenterne og får alle juridiske detaljer frem i lyset, så du får det fulde overblik. Er der forbehold i købsaftalen, giver vi dig kompetent juridisk rådgivning om, hvordan du skal forholde dig til disse.

På den måde kan du føle dig helt tryg ved at underskrive købsaftalen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00


Hvilke ydelser dækker vi?

Bomaes køberrådgivning dækker hele dit boligkøb. Det indebærer altså en helhedsrådgivning, hvor vi hjælper dig igennem de tre største faser, nemlig boligkøbet og afsøgningen deraf, finansiel rådgivning og endeligt den juridiske gennemgang af købet. Vi agerer som uvildige rådgivere, der udelukkende har dine interesser for øje.

Hvad koster køberrådgivning?

Hidtil har køberrådgivning ikke været samlet ét sted og du har skulle hente priser hjem fra forskellige udbydere. Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet og tager altid udgangspunkt dine behov, for at lave en skræddersyet løsning til dig. Derfor udarbejdes alle priser individuelt. Kontakt os for at få en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag.

 

Hvad vores kunder siger

Boligkøb på Sjælland

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand” og har gjort deres ypperste for at gøre det hele forståeligt for os samt sørget for at vi følte os trygge."

Hvem: Nina og Tim
Hvor: Køge
Afslag på boligpris: 117.000 kr.
Besparelse på finansiering: 314.150 kr. *på en periode over 6 år
Juridisk gennemgang: LES gennemgik og godkendte handlen
Bomaes salær:
24.050 kr.

Kunden gav 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Hvad er en køberrådgiver?

En køberrådgiver eller boligrådgiver er en rådgiver som kan guide boligkøbere hele vejen igennem boligkøbsprocessen. De repræsenterer udelukkende køberen og sørger derfor udelukkende for, at køber får de bedste vilkår og den rigtige pris på den kommende bolig. At købe bolig er en stor beslutning og for de fleste - også en af livets største investeringer. Derfor er det vigtigt, at være pakket ind i den rigtige rådgivning.

Der er derfor to parter på boligmarkedet – sælgere og købere – med hver deres rådgivere, som selvsagt ikke bør have samme logo. Ejendomsmæglere sælger boliger og sætter dermed en øvre pris, udelukkende til fordel for sælger. Køberrådgiver, som Bomae, køber udelukkende boliger og vi fastsætter den nedre grænse for pris, udelukkende til fordel for vores køber.

Hos Bomae dækker køberrådgivning altså over hele købsfasen. Så du kun behøver, at ringe ét sted for, at få besvaret dine spørgsmål.

Køberrådgivning eller Købermægler?

Køberrågivning

Hos os dækker Køberrådgivning over en total rådgivning som dækker hele boligkøbsfasen. Altså, en helhedsrådgivning hvor vi tager vores køber igennem de tre største faser;

Boligkøbet og afsøgning deraf, finansiel rådgivning og endeligt den juridiske gennemgang af købet.

Der er mange der yder køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb i f.eks. København, typisk ser man advokater, banker, finansielle rådgivere og ejendomsmæglere som udbyder denne ydelse. Hver dog opmærk på, at disse typisk ikke dækker hele boligkøbet og de kan kun være behjælpelige på dele af købet. F.eks. er det kun en Køberrådgiver med tilladelse fra Finanstilsynet som må rådgiver dig omkring din økonomi.

Købermægler

En købermægler er derfor en funktion og en del af den køberrådgivning som vi tilbyder vores køber. Vores købermægler sørger for alt hvad der hedder bolig og grundig gennemgang af markedet. Som minimum dækker rådgivningen over følgende:

 1. Samtale om ønsker og behov
 2. Dialog om potentielle boliger
 3. Gennemgang af relevante boliger
 4. Hjælp til fremtidsperspektiver
 5. Vurderinger af prisniveauet på boligen
 6. Strategi og planlægning omkring forhandlingen
 7. Dialog med ejendomsmægler
 8. Gennemgang af købsaftale

Køberrådgiver eller advokat?

Mange kender boligadvokaten og har tidligere gjort brug af en, når de har købt deres bolig.

Typisk kommer boligadvokaten ind, i den sidste fase af købet og som regel altid efter man allerede HAR underskrevet købsaftalen. Man køber altså med forbehold for, at advokaten kan godkende aftalen ud fra de juridiske dokumenter.

Derfor er det ikke et spørgsmål om man skal gøre brug af det ene eller andet. Hos os mener vi nemlig ikke, at det ene kan stå alene fremfor det andet.

Nedenfor ser du eksempler på situationer, hvor vores køberrådgivning kan spare dig for besvær, bekymringer og penge.

Gennemgang af boligens tilstand

Når du køber hus, villa eller parcelhus, får du altid udleveret en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, som beskriver tilstanden på den bolig, du har udset dig, samt elinstallationerne i denne. Rapporterne afdækker også eventuelle fejl og skader på hhv. bolig og installationer. Men tilstandsrapporten indeholder også en række andre nyttige og vigtige informationer om ejendommen. F.eks. står der, om der er områder af boligen, som ikke er blevet besigtiget af den byggesagkyndige, eller om ejendommens areal nu også svarer til det tal, der står i BBR.

Som køber kan det være svært at gennemskue, hvilken betydning sådanne forhold har praktisk, juridisk og på lang sigt. Med Bomae ved din side får du et par kritiske øjne på både bolig og rapporter, og du får straks at vide, hvis vi finder punkter, som kan påvirke dit ejerskab både i den nære og fjerne fremtid. Sammen med vores byggesagkyndig sikrer vi altså at du ikke køber et skjult lig.

Gennemgang af dokumenter

Ingen bolighandel uden en masse papirarbejde, desværre. Med vores køberrådgivning får du dog hjælp til at gennemgå de mange dokumenter, der hører til en ejendomshandel. Vi ved nøjagtigt, hvad vi skal kigge efter, så du altid har overblik over, hvordan din situation som boligkøber ser ud, og om der er faktorer, som du kan være ekstra opmærksom på. Ligeledes ved vi, hvis der mangler oplysninger eller dokumenter, som altid bliver givet i en bolighandel. Her vil vi naturligvis kræve, at ejendomsmægler og sælger fremlægger de manglende informationer, så du kan træffe dine beslutninger ud fra et oplyst plan.

Forhandling af pris og vilkår

Forhandling med ejendomsmægler kan være en stor mundfuld selv for flergangskøbere, da man står overfor en professionel, der lever af at handle med boliger. Her kan vi varetage prisforhandlingen på dine vegne, så du aldrig kommer ud for en situation, hvor du føler, at du ikke er klædt godt nok på. Vores mange år i ejendomsbranchen gør, at vi kender det sjællandske og københavnske boligmarked ind og ud. Derfor ved vi lige præcis, hvad der er rimelige priser og vilkår. Når vi repræsenterer dig, arbejder vi naturligvis ud fra denne viden, at du får din bolig til de bedste betingelser.

Gennemgang af købsaftale

Det er kutyme, at ejendomsmægler udarbejder købsaftalen efter forhandlingerne. Eftersom han arbejder for at give sælger den bedste handel, er det altid vigtigt, at købsaftalen bliver grundigt gennemgået for at sikre, at den lever op til de vilkår, som blev aftalt under forhandlingerne. Lægger vi under gennemgangen mærke til urimelige betingelser, som slet ikke har været på tale, vil vi arbejde for at ændre disse, så du får et fair køb.

Berigtigelse af bolighandlen

Når købsaftalen er blevet underskrevet af dig og sælger, er det tid til at berigtige boligkøbet, så du officielt bliver den nye ejer af ejendommen. Når vi berigtiger handlen, sørger vi for, at den bliver gennemført i henhold til, hvad der er aftalt i købsaftalen. Vi udarbejder skødet, og efterfølgende tinglyser vi det. Derudover hjælper vi også med at lave refusionsopgørelsen, som er det sidste regnskab mellem dig og sælger. Derudover sikrer vi også, at sælger først får udbetalt købesummen, når alle detaljer i handlen er på plads.

FAQ om Køberrådgivning

❓Hvad er køberrådgivning?

En køberrådgiver guider og vejleder dig gennem købsprocessen, og kan spare dig for både grubler samt penge. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig.
En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer dig som køber en så tryg og grundig købsproces som muligt. Gør dig selv en tjeneste og læs mere på linket her .

🏷️Hvad koster køberrådgivning?

Prisen kan variere meget alt efter hvilken køberrådgiver du vælger og hvilke betingelser den enkelte køberrådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på nedslaget af boligprisen, end du betaler til køberrådgiveren.
Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under ét tag og laver en skræddersyet løsning til dig. Se eksempler på besparelser og priser LIGE HER .

💲Hvor mange penge kan jeg spare?

Besparelserne kan være store. Vælger du en dygtig køberrådgiver, kan der være rigtig mange penge at spare, så undersøg altid hvad den enkelte køberrådgiver tilbyder.

14,54%

Er det bedste afslag Bomae har sikret en af vores kunder – det er i gennemsnit 30% bedre end markedet.
Hos Bomae kan du altid kontakte os for en skræddersyet løsning eller blot for at få svaret på et par spørgsmål. Se mere lige her

⌛Kan jeg spare tid?

Køberrådgivere kan både spare dig tid, kræfter og penge. Der er mange vigtige aspekter i et boligkøb, derfor vil en køberrådgiver altid være en god ide. Holdet bag Bomae er meget erfarne og kender arbejdsgangene ind og ud. Det sikrer dig en købsproces hvor du kan prioritere din tid, på det der er vigtigt for dig. Prioriter din tid og læs mere her.

Du kan læse om Bomae i medierne