Boligrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Boligrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Boligkøb er et kæmpe skridt for mange. Selv om drømmen om et liv i et nyt hjem næsten er til at gribe fat i, skal man først igennem en kompleks købsproces med mange udtryk, begreber og beregninger, som man måske aldrig har hørt om. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal gøre, og hvem man skal henvende sig til for at få kvalificeret hjælp, så man undgår uforudsete udgifter og dårlige oplevelser.

Uvildig boligrådgivning giver dig de bedste vilkår

Med en uvildig boligrådgiver ved din side undgår du faldgruberne ved et boligkøb. Uvildig boligrådgivning er perfekt til dig, der ønsker at komme godt og sikkert gennem dit boligkøb. Den uafhængige boligrådgiver vil nemlig altid være på din side og arbejde for, at du får de bedste betingelser, den bedste pris samt en tryg købsproces.

Boligrådgivning til København og Sjælland

Vi har base i København men yder boligrådgivning på hele Sjælland. Vi har derfor et rigtig godt kendskab til både det københavnske og sjællandske boligmarked, og denne viden bruger vi naturligvis i vores arbejde på at skaffe vores kunder de bedste betingelser.

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 8:00-20:00


Med Bomae får du

Vished for, at du betaler den rigtige pris

Vi vurderer boligen i forhold til udbudspris, liggetid, beliggenhed m.m.

Kontant besparelse ved køb af bolig

Vi forhandler prisen ned, så du kun betaler det du bør for din drømmebolig

En uvildig boligrådgiver på din side

Du får en professionel samarbejdspartner, der forhandler med ejendomsmægler på dine vegne

Èt boligkøb, én rådgiver

Hos Bomae får du uvildig boligrådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i dig og din situation. Uvildig rådgivning betyder, at vi ikke sidder i lommen på nogen, og at vi varetager dine – og kun dine – interesser. Vi repræsenterer dig i forhandlingerne med ejendomsmægler og banken og sørger for, at du får de bedste vilkår for dit forestående boligkøb.

Derfor får du også kun én kontaktperson, når du er kunde hos os. Et boligkøb involverer ikke blot mange beslutninger men også mange professionelle rådgivere. Vi ved dog, at det kan virke uoverskueligt og utrygt at skulle håndtere så mange forskellige konsulenter, når man står over for at skulle træffe vigtige valg.

Her skiller vi os ud fra andre rådgivningshuse, for hos Bomae får du én rådgiver, som er dedikeret til dit køb. Bliver det nødvendigt at hive andre specialister, f.eks. en boligadvokat, ind over boligkøbet, er det din rådgiver, som bliver bindeleddet mellem dig og specialisten. Dermed har du stadigvæk kun én kontakt hos Bomae.