Din købermægler fra start til slut

Et boligkøb kan for mange virke utrygt og være en overvældende oplevelse. Du har fundet den perfekte bolig, men spørgsmål som: "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. En købermægler kan hjælpe med at finde svar på disse spørgsmål, så du kan træffe vigtige beslutninger på et oplyst grundlag. Dermed undgår du uforudsete udgifter og andre faldgruber, som kan sætte en dæmper på glæden ved udsigten til et nyt hjem.

Hvad kan en Købermægler hjælpe med?

En købermægler kan hjælpe med at:

  1. Indhente tilbud fra forskellige banker, så du får den bedste finansiering
  2. Afsøge boligmarkedet for dig ud fra dine ønsker og økonomiske situation
  3. Guide dig om alle aspekter af købsprocessen, så du træffer dit valg på et oplyst grundlag
  4. Give dig juridisk vejledning og læse papirer og kontrakter igennem.
  5. Forhandle pris og kontrakt, når du har fundet din drømmebolig.

Vi sikrer den rigtige pris som købers mægler

Hos Bomae sørger vi som købermæglere eller køberrådgivere for at forhandle pris og vilkår med den ejendomsmægler, som sælger har ansat, så du alene skal fokusere på den positive oplevelse ved køb af bolig. Derudover hjælper vi også gerne med at indhente tilbud fra forskellige banker, så du får den bedste finansiering til din nye bolig.

Ser vi muligheder for besparelser, f.eks. i forhold til gebyrer, forhandler Bomae også dette på dine vegne.

Kun én rådgiver til hele processen

Vi er det eneste firma i Danmark, der har samlet både forhandlingsmæssig, juridisk og finansiel ekspertise under ét tag. Og netop dét faktum giver dig som køber - mand, kvinde eller familie - tryghed og sikkerhed for, at du køber til den rigtige pris og låner til den optimale rente under de bedst mulige vilkår.

Du får kort sagt en uvildig boligrådgiver, der har ekspertisen og kompetencerne til at kunne rådgive dig igennem hele processen.

Skal vi hjælpe dig med din drømmebolig?

Med en professionel købersmægler, som udelukkende varetager dine interesser i forbindelse med dit boligkøb, slipper du for bekymringer samt sparer penge, når den rette bolig er fundet.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00


Mød vores rådgivere

Bomae rådgivere

Alle vores rådgivere har erfaring med både ejendomssalg, finansiering og jura. Dermed kan vi rådgive dig i dit boligkøb fra start til slut.

Få køberrådgivning

Skal vi hjælpe dig igang?

Vi guider boligkøbere gennem hele købsprocessen. Fra finansiering af drømmen til at finde boligen, forhandle den bedste pris og færdiggøre købet.

Køberrådgivning priser

Køberrådgivning priser

Prisen er svær at vurdere på forhånd og kommer an på dit ønske til rådgivningen. Bliv klogere på, hvilke faktorer der spiller ind på, hvad vores køberrådgivning koster.

Købermægler til København og Sjælland

Vores fokus er på at yde den bedst mulige service - og det mener vi, vi bedst kan ved at koncentrere os om at arbejde som købersmægler i København og på Sjælland. Vi har et indgående kendskab til særligt det sjællandske boligmarked, som vi til fulde udnytter, når vi hjælper dig med at købe og finansiere din drømmebolig. Mange mæglere kender os nemlig og det er til en klar fordel for dig som køber når vi tager kontakt.

Vi dækker købsprocessen fra start til slut

Et boligkøb er en stor investering, både økonomisk og personligt. Du skal ikke kun bruge tid og energi på at forhandle dig frem til en god købspris samt sørge for, at alle juridiske dokumenter er på plads - du skal også huske at fremtidssikre dig selv, når du køber bolig. Af den årsag er det vigtigt, at du har taget stilling, om du vil blive i boligen mange år ind i fremtiden, eller om du på tidspunkt vil sælge boligen igen.

Uanset hvordan dine drømme for fremtiden ser ud, tager Bomaes køberrådgivning hånd om dig hele vejen igennem. Vi går op i, at du finder og får en bolig lige efter dine drømme, og at du sparer penge og ærgrelser – både nu og i fremtiden. Derfor hjælper vi dig med alt lige fra gennemgang af potentielle boliger over hjælp til fremtidsperspektiver til gennemgang af købsaftalen.

Fordi Bomae er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, er vi hverken ejet af banker eller ejendomsmæglere. Det er din garanti for, at alle forhandlingerne, som vi foretager på dine vegne under købsprocessen, udelukkende er til din fordel.

Mange tilbyder køberrådgivning og lignende løsninger i København og omegn, men langt de fleste rådgivningsydelser dækker kun dele af købsprocessen. Det kan derfor hurtigt blive en dyr og ikke mindst tidskrævende affære, hvis man skal have mange forskellige rådgivere ind over sit boligkøb. Sådan er det ikke hos Bomae, hvor vi specialiserer os i boligrådgivning, der dækker den komplette købsfase.

Få en uforpligtende gennemgang

Christopher Wagner | Køberrådgiver og Partner

Få en uforpligtende gennemgang

Ingen boligkøb er ens. Derfor vurderer vi altid vores sager individuelt, før vi kommer med et tilbud. Ring til Christopher Wagner på 72 600 400, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

Hvorfor giver det mening med en købermægler?

En ny tendens indenfor bolighandel, er at gøre brug af professionel køberrådgivning eller en købermægler til at stå for hele boligkøbet. Der er dog stor forskel på, hvilken rådgivning du får hos de forskellige købermægler.

Når du laver dit livs største investering – køb af bolig – har du tidligere selv skulle klare alt. Det er en forældet tankegang, som der gøres op med. Ligesom når du sælger boligen, får du hjælp af en ejendomsmægler. Derfor giver det også god mening at gøre brug af en købermægler.

Før i tiden havde ejendomsmægler pligt til at informere køber om alt vedrørende en bolig. Forpligtelsen overfor køber ophørte dog d. 1/1/2015, da en ny lovændring fastslog, at ejendomsmæglere fremadrettet kun måtte repræsentere boligsælgere. Fra den dag af har ejendomsmægler ene og alene været sælgers mand, og det er udelukkende sælger, som ejendomsmægler skal hjælpe og rådgive.

Med indførelsen af denne lovgivning har det aldrig været vigtigere med professionel og – ikke mindst - uvildig køberrådgivning. Den har decideret skabt et behov for dygtige købermæglere, som kan rådgive købere om, hvilken bolig det er, at de er ved at købe, og hvilke vilkår og betingelser de går ind til.

Ligesom sælger har en professionel ejendomsmægler til at varetage sine interesser, så er det kun fair, at køber også har samme mulighed blot med en købermægler i stedet for.

Og lige i boligkøbssituationen er gode råd guld værd, da man står overfor at skulle investere så mange penge i, hvad man forventer bliver ens nye hjem de næste mange år.

Hvilken rådgiver skal du bruge?

Netop fordi det er et nyt område og der er mange virksomheder der tilbyder denne ydelse, kan det være svært at gennemskue markedet. Vores gode råd når du skal vælge rådgiver, er i overordnet træk:

  1. Vælg en uvildig rådgiver som ikke ejes af banker eller ejendomsmægler
  2. Se efter anmeldelser fra f.eks. TrustPilot fra tidligere kunder
  3. Find en rådgiver der kan dække hele processen af boligkøbet
  4. Vælg rådgivere der har tilladelse fra Finanstilsynet, hvis de skal hjælpe med finansieringen
  5. Brug helst en bolig advokat til godkendelse af handlen

Ved at vælge en uvildige køberrådgiver er du sikker på at få, et gennemlyst billede af markedet, og at alle muligheder er udtømt. Hvis du vælger en rådgiver fra banken, ejendomsmægleren eller realkreditinstituttet, så bliver du kun præsenteret for varer fra deres egen butik. Du kan dermed risikere at det er de varer som de tjener flest penge på og derfor er dyrest for dig.

Boligkøb i København

Hvad vores kunder siger

Boligkøb i København

"Rådgivning i absolut topklasse fra Bomae - Bomae leverede top-professionel og engageret rådgivning fra start til slut ved vores boligkøb"

Hvem: Ronni og Marie
Hvor:
Valby
Afslag på boligpris:
120.000 kr.

Kan jeg ikke selv forhandle prisen på finansiering og boligen?

Jo, som udgangspunkt kan du godt selv stå for hele processen. Det kan dog være svært at lade følelserne blive derhjemme. Det forstår vi godt. Men det kan hurtigt gå galt, når du overlader dit livs største investering til dine følelser uden at tænke på, om det er den bedste aftale du opnår.

LINK: Bomae har talt med Børsen om hvordan boligkøbere gambler med deres økonomi

Vil du selv varetage bolighandlen uden nogen form for professionel hjælp, er der rigtig mange ting, som du selv skal have styr på. Her skal du f.eks. selv gennemgå dokumenter og papirer som tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, BBR m.m. og forstå, hvad de forskellige oplysninger betyder for dig rent praktisk og juridisk.

Det betyder også, at du selv skal undersøge, om der er servitutter på den ejendom, du har udset dig. Servitutter kan nemlig begrænse din råderet over din kommende bolig og dermed spænde ben for fremtidige boligudvidelser.

Derudover har du også ansvar for at finde ud af, om kloakforholdene i dit nabolag skal ændres, om der er forurening på din grund, om boligens installationer er godkendt og mange, mange flere ting.

Alt dette undersøger købermægleren for dig. Såfremt købermægleren vurderer at det er nødvendigt, så har vi også en fast tilknyttet byggesagkyndig som kan supplere vores samlet vurdering.

Ligeledes vil du opleve større tryghed og overblik ved at gøre brug af en professionel rådgiver. En rådgiver giver dig en stemme i hele processen og varetager udelukkende dine interesser som køber. Du har derved kun et sted at henvende dig til og du kan nøjes med at få status af processen fremfor at skulle styre og konstant følge op på processen.

Få flere tilbud fra bankerne

Når du skal købe bolig, står du i en unik situation overfor bankerne og vil potentielt gå hen og blive en god kunde for dem. Derfor kan det godt betale sig, at indhente flere tilbud fra forskellige banker.


F.eks. så forhandler vi pris og vilkår på dit fremtidige boliglån og realkreditlån med din egen og andre banker, så du får et solidt beslutningsgrundlag via overblik og forklaring på hvilke banker, som kan tilbyde det billigste boliglån.

Forbrugetrådet tænk vurderer at der kan være helt op til 25.000 kroner eller mere at spare om året, hvis man gør sig anstrengelser at undersøge markedet.

FAQ - Købermægler

❓Hvad er en købermægler?

En købermægler også kaldet en køberrådgiver, guider og vejleder dig gennem købsprocessen og kan spare dig for både grubler samt penge. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig. Mange købermæglere har erfaring som ejendomsmægler eller generel køberrådgivning.
En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer dig som køber en så tryg og grundig købsproces som muligt. Gør dig selv en tjeneste og læs mere her.

🏷️Hvad koster det at bruge en købermægler?

Prisen kan variere meget alt efter hvilken købermægler du vælger og hvilke betingelser den enkelte rådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på boligprisen end du betaler til køberrådgiveren. Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under samme tag og laver en skræddersyet løsning til dig. Se eksempler på besparelser og priser her.

💲Hvor mange penge kan en købermægler spare mig?

Der kan være rigtig mange penge at spare!

Det variere meget fra sag til sag, og fra boligrådgiver til boligrådgiver.
Vi kan kun tale ud fra vores egne resultater, hvor vores højeste afslag er på 14,53% og hvilket er et gennemsnit der er 30% bedre end markedet, så der kan være rigtig mange penge at spare!
Hos Bomae kan du altid kontakte os for en skræddersyet løsning eller blot for at få svaret på et par spørgsmål. Vil du også gerne spare penge på dit boligkøb, så klik lige her.

⌛Kan købermægleren spare mig tid?

Der kan være rigtig meget tid at spare. Der er mange vigtige detaljer og faldgruber ved et boligkøb. Vi tager os af al forhandling, så kan du bruge tiden på lige netop det der er vigtigst for dig. Udover tidsbesparelser sikrer vi dig også økonomiske besparelser ved dit boligkøb.
Vi har samlet alt under samme tag og tilbyder følgende: Indhentning af finansieringstilbud, finder og vurderer din drømmebolig, forhandler aftalen og kontrakten på plads, og til sidst færdiggøre vi købet og alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.
Så vil du spare tid og penge – klik her.

Du kan læse om Bomae i medierne