Køberrådgivning - Vi sikrer dig din nye bolig

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen. Vi repræsenterer udelukkende køberen og har derfor fuldt fokus på, at du får de bedste vilkår og den rigtige pris på din kommende bolig. At købe bolig er en stor beslutning og for de fleste - også en af livets største investeringer. Derfor er det vigtigt at være pakket ind i den rigtige rådgivning.

Vi hjælper dig i hele købsprocessen

1. Finde bolig

Vi finder og vurderer relevante boliger, der matcher dine drømme og kriterier.

2. Finansiere drømmen

Vi indhenter finansieringstilbud, der passer til din økonomi og livssituation.

3. Forhandle aftalen

Vi forhandler kontrakt og priser, så du får de bedst mulige vilkår.

4. Færdiggøre købet

Vi sørger for alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.

Alt til dit boligkøb samlet ét sted

Købermægler

Du har fundet drømmeboligen, men spørgsmål som "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. Hos Bomae hjælper vi dig med at finde svar på dine spørgsmål og giver dig rådgivning, der gør dig sikker og tryg. Vi vurderer prisniveauet af boligen og forhandler pris og vilkår med sælger.

Sådan sikrer vi, at du får de bedste betingelser og den bedste pris.

Boligfinansiering

Når du skal købe din drømmebolig, er det ikke kun forhandlingen med ejendomsmægleren, der er vigtig. Også finansieringen af boligen har en høj prioritet, så det rådgiver vi naturligvis også om. Det kan både være kompliceret og uoverskueligt at låne til en ny bolig, men vi tager os af forhandlingerne med forskellige banker.

Det har vi tilladelse til fra Finanstilsynet, så du er i trygge hænder.

Boligadvokat

Står du klar til at skulle underskrive en købsaftale på din nye bolig? Bomaes juridiske rådgiver gennemgår dokumenterne og får alle juridiske detaljer frem i lyset, så du får det fulde overblik. Er der forbehold i købsaftalen, giver vi dig kompetent juridisk rådgivning om, hvordan du skal forholde dig til disse.

På den måde kan du føle dig helt tryg ved at underskrive købsaftalen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 8:00-20:00


Hvilke ydelser dækker vi?

Bomaes køberrådgivning dækker hele dit boligkøb. Det indebærer altså en helhedsrådgivning, hvor vi hjælper dig igennem de tre største faser, nemlig boligkøbet og afsøgningen deraf, finansiel rådgivning og endeligt den juridiske gennemgang af købet. Vi agerer som uvildige rådgivere, der udelukkende har dine interesser for øje.

Hvad koster køberrådgivning?

Hidtil har køberrådgivning ikke været samlet ét sted og du har skulle hente priser hjem fra forskellige udbydere. Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet og tager altid udgangspunkt dine behov, for at lave en skræddersyet løsning til dig. Derfor udarbejdes alle priser individuelt. Kontakt os for at få en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag.

 

Hvad vores kunder siger

Boligkøb på Sjælland

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand” og har gjort deres ypperste for at gøre det hele forståeligt for os samt sørget for at vi følte os trygge."

Hvor: Køge
Afslag på boligpris: 117.000 kr.
Besparelse på finansiering: 314.150 kr. *på en periode over 6 år
Juridisk gennemgang: LES gennemgik og godkendte handlen
Bomaes salær:
24.050 kr.

Hvad er en køberrådgiver?

En køberrådgiver er en rådgiver som kan guide boligkøbere hele vejen igennem boligkøbsprocessen. De repræsenterer udelukkende køberen og sørger derfor udelukkende for, at køber får de bedste vilkår og den rigtige pris på den kommende bolig. At købe bolig er en stor beslutning og for de fleste - også en af livets største investeringer. Derfor er det vigtigt, at være pakket ind i den rigtige rådgivning.

Der er derfor to parter på boligmarkedet – sælgere og købere – med hver deres rådgivere, som selvsagt ikke bør have samme logo. Ejendomsmæglere sælger boliger og sætter dermed en øvre pris, udelukkende til fordel for sælger. Køberrådgiver, som Bomae, køber udelukkende boliger og vi fastsætter den nedre grænse for pris, udelukkende til fordel for vores køber.

Hos Bomae dækker køberrådgivning altså over hele købsfasen. Så du kun behøver, at ringe ét sted for, at få besvaret dine spørgsmål.

Køberrådgivning eller Købermægler?

Køberrågivning

Hos os dækker Køberrådgivning over en total rådgivning som dækker hele boligkøbsfasen. Altså, en helhedsrådgivning hvor vi tager vores køber igennem de tre største faser;

Boligkøbet og afsøgning deraf, finansiel rådgivning og endeligt den juridiske gennemgang af købet.

Der er mange der yder køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb i f.eks. København, typisk ser man advokater, banker, finansielle rådgivere og ejendomsmæglere som udbyder denne ydelse. Hver dog opmærk på, at disse typisk ikke dækker hele boligkøbet og de kan kun være behjælpelige på dele af købet. F.eks. er det kun en Køberrådgiver med tilladelse fra Finanstilsynet som må rådgiver dig omkring din økonomi.

Købermægler

En købermægler er derfor en funktion og en del af den køberrådgivning som vi tilbyder vores køber. Vores købermægler sørger for alt hvad der hedder bolig og grundig gennemgang af markedet. Som minimum dækker rådgivningen over følgende:

  1. Samtale om ønsker og behov
  2. Dialog om potentielle boliger
  3. Gennemgang af relevante boliger
  4. Hjælp til fremtidsperspektiver
  5. Vurderinger af prisniveauet på boligen
  6. Strategi og planlægning omkring forhandlingen
  7. Dialog med ejendomsmæglerGennemgang af købsaftale

Køberrådgiver eller advokat?

Mange kender boligadvokaten og har tidligere gjort brug af en, når de har købt deres bolig.

Typisk kommer boligadvokaten ind, i den sidste fase af købet og som regel altid efter man allerede HAR underskrevet købsaftalen. Man køber altså med forbehold for, at advokaten kan godkende aftalen ud fra de juridiske dokumenter.

Derfor er det ikke et spørgsmål om man skal gøre brug af det ene eller andet. Hos os mener vi nemlig ikke, at det ene kan stå alene fremfor det andet.